WetCanvas
Home Member Services Content Areas Tools Info Center WC Partners Shop Help
Channels:
Search for:
in:

Welcome to the WetCanvas forums. You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please visit our help center.

Go Back   WetCanvas > The Town Center > WetCanvas Site Discussions
User Name
Password
Register Mark Forums Read

Salute to our Partners
WC! Sponsors

Our Sponsors
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #286   Report Bad Post  
Old 10-06-2014, 02:02 AM
Yorky's Avatar
Yorky Yorky is offline
Administrator
ORMSKIRK, Lancashire
 
Join Date: May 2000
Posts: 73,623
 
Hails from United Kingdom
Re: Report all Bugs

Quote:
Originally Posted by NRC
WC won't remember me at log in. Miss that feature - can you fix?
Wetcanvas needs to see your cookie. Assuming you check the"remember me" box your cookie storage may be full. Go to Tols an clear your tempoary files.

Doug
Reply With Quote
  #287   Report Bad Post  
Old 10-06-2014, 12:33 PM
nborkows nborkows is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 4
 
Re: Report all Bugs

The "Search" feature appears to be broken. I've tried it repeatedly and it always returns with a broken link. I'll attach images to clarify, but this is my first post and it won't let me post images yet, apparently, so this plus one more post will be "place-holders".

I'm using Google Chrome Version 37.0.2062.120 m.
Reply With Quote
  #288   Report Bad Post  
Old 10-06-2014, 12:35 PM
nborkows nborkows is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 4
 
Search error

Second placeholder until I'm allowed to post images to clarify...
Sorry for this forced "spam"...

The "Search" feature appears to be broken. I've tried it repeatedly and it always returns with a broken link. I'll attach images to clarify, but this is my first post and it won't let me post images yet, apparently, so this plus one more post will be "place-holders".
Reply With Quote
  #289   Report Bad Post  
Old 10-06-2014, 12:37 PM
nborkows nborkows is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 4
 
Search error, finally with complete details

The "Search" feature appears to be broken. I've tried it repeatedly and it always returns with a broken link.

I'm attaching screen shots to clarify the issue.

Sample of search use:


Result:


I'm using Google Chrome Version 37.0.2062.120 m.
Reply With Quote
  #290   Report Bad Post  
Old 10-06-2014, 12:40 PM
nborkows nborkows is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 4
 
Posting error message

Just posted the search error message above and after hitting "Post Reply" I get this error:

Reply With Quote
  #291   Report Bad Post  
Old 10-07-2014, 03:40 AM
Yorky's Avatar
Yorky Yorky is offline
Administrator
ORMSKIRK, Lancashire
 
Join Date: May 2000
Posts: 73,623
 
Hails from United Kingdom
Re: Report all Bugs

You are best using Search/Advanced Search on the MyWC line. Otherwise I use Google Advanced Search using wetcanvas.com as the domain name.

Doug
Reply With Quote
  #292   Report Bad Post  
Old 10-07-2014, 06:39 AM
Rodjama's Avatar
Rodjama Rodjama is offline
Member
Tasmania
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 51
 
Hails from Australia
Re: Report all Bugs

Quote:
Originally Posted by mtpalms
I've been getting those for months. Just another thing that will never get fixed. If I want to return to the thread after posting, I open the reply in a new tab, post, and if I get the error, just close it and refresh the page I was on before.

Ok, nice to know, I'm not the only one getting this.
__________________
A talents not a talent until its developed!
Reply With Quote
  #293   Report Bad Post  
Old 10-08-2014, 01:56 AM
Yorky's Avatar
Yorky Yorky is offline
Administrator
ORMSKIRK, Lancashire
 
Join Date: May 2000
Posts: 73,623
 
Hails from United Kingdom
Re: Report all Bugs

You can also check for replies on threads you have participated by clicking My Wc.

Doug
Reply With Quote
  #294   Report Bad Post  
Old 10-14-2014, 09:11 AM
hazegry's Avatar
hazegry hazegry is offline
Veteran Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 600
 
Hails from United States
Re: Report all Bugs

I cant make new threads in the pen and ink forum it says thread not specified for some reason after I hit submit.
Reply With Quote
  #295   Report Bad Post  
Old 10-14-2014, 10:28 AM
old_hobbyist old_hobbyist is offline
Enthusiast
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,853
 
Re: Report all Bugs

Post Successful, messaging could not be referenced in the DB. Error 0x9381

Unfortunately, the post is not successful. Inputted thrice. ???
__________________
Exaggerate the essential. Leave the obvious vague - van Gogh
Reply With Quote
  #296   Report Bad Post  
Old 10-15-2014, 04:23 PM
Yorky's Avatar
Yorky Yorky is offline
Administrator
ORMSKIRK, Lancashire
 
Join Date: May 2000
Posts: 73,623
 
Hails from United Kingdom
Re: Report all Bugs

Apart for the recurring error messages you should be able to post now.

Doug
Reply With Quote
  #297   Report Bad Post  
Old 10-16-2014, 01:44 AM
Raven_D Raven_D is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 80
 
Hails from United States
Re: Report all Bugs

Oh, I get those Db messages at times, but my posts go through.

Well, I did a thread because I noticed some weird things going on and I am seeing frogs...

http://www.wetcanvas.com/forums/show....php?t=1363078
__________________
I got this in the mail recently: http://youtu.be/BqyVNYRVSHg
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:39 PM.


© 2014 F+W All rights reserved.