WetCanvas
Home Member Services Content Areas Tools Info Center WC Partners Shop Help
Channels:
Search for:
in:

Welcome to the WetCanvas forums. You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please visit our help center.

Go Back   WetCanvas > The Town Center > WetCanvas Site Discussions
User Name
Password
Register Mark Forums Read

Salute to our Partners
WC! Sponsors

Our Sponsors
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #316   Report Bad Post  
Old 02-27-2016, 03:41 PM
mtpalms's Avatar
mtpalms mtpalms is offline
A Local Legend
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8,974
 
Re: Report all Bugs

Apart from this one irritating issue, WC has been running pretty smoothly the last year or so.
__________________
New link to my latest work.
"The Tomb of the Unknown Soldier they dug on hallowed ground
But the tomb of the unknown artist is nowhere to be found."
Reply With Quote
  #317   Report Bad Post  
Old 05-12-2016, 08:35 AM
aart's Avatar
aart aart is offline
Veteran Member
California
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 656
 
Hails from United States
Re: Report all Bugs

I'm unable to load an image. I click on the Insert Image button, but nothing happens.
Reply With Quote
  #318   Report Bad Post  
Old 05-12-2016, 08:43 AM
Yorky's Avatar
Yorky Yorky is offline
Administrator
ORMSKIRK, Lancashire
 
Join Date: May 2000
Posts: 84,630
 
Hails from United Kingdom
Re: Report all Bugs

You have obviously done it before, any change in your system?



Works for me - Edge browser, Windows 10.

Doug
Reply With Quote
  #319   Report Bad Post  
Old 05-14-2016, 10:49 AM
aart's Avatar
aart aart is offline
Veteran Member
California
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 656
 
Hails from United States
Re: Report all Bugs

Seems to work just fine now. Probably that loose nut behind the wheel I always have a few screws loose at any given time.
Reply With Quote
  #320   Report Bad Post  
Old 07-06-2016, 11:29 PM
jmckelvin's Avatar
jmckelvin jmckelvin is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 290
 
Hails from United States
Re: Report all Bugs

I keep getting errors when I try to use "new posts" or "Today's posts" in the quick links.
"Sorry - no matches. Please try some different terms. "
__________________

Website : Tumblr : Twitter : Instagram : Facebook
Reply With Quote
  #321   Report Bad Post  
Old 07-07-2016, 02:09 AM
Yorky's Avatar
Yorky Yorky is offline
Administrator
ORMSKIRK, Lancashire
 
Join Date: May 2000
Posts: 84,630
 
Hails from United Kingdom
Re: Report all Bugs

In some browsers you have to go to Home first to get the top line links to work.

Doug
Reply With Quote
  #322   Report Bad Post  
Old 11-08-2016, 05:49 AM
RebeccaJFleming's Avatar
RebeccaJFleming RebeccaJFleming is offline
Senior Member
Melbourne
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 497
 
Hails from Australia
Re: Report all Bugs

I've been trying to upload images tonight and after I choose the file and click "upload" (these are jpegs and are under the 800X800 pixel limit), I just get a message saying "Sorry, your file didn't come through. Please try again."

I've tried clearing my cookies and it's still happening. Anyone else having this problem?
__________________
[color=Indigo]Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be evil.
http://artdragon86.wordpress.com/ ~ https://twitter.com/DemonicDragon ~ http://rebeccajfleming.wordpress.com/
Reply With Quote
  #323   Report Bad Post  
Old 11-08-2016, 05:55 AM
White Pen's Avatar
White Pen White Pen is online now
Lord of the Arts
Green heart of Austria
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2,201
 
Hails from Austria
Re: Report all Bugs

Quote:
Originally Posted by RebeccaJFleming
I've been trying to upload images tonight and after I choose the file and click "upload" (these are jpegs and are under the 800X800 pixel limit), I just get a message saying "Sorry, your file didn't come through. Please try again."

I've tried clearing my cookies and it's still happening. Anyone else having this problem?

[email protected]

Same but it fixed now.

Cheers W.P.
__________________
Humor is just another defense against the universe......... more at Schokohund
Reply With Quote
  #324   Report Bad Post  
Old 11-08-2016, 10:56 AM
Journeyman's Avatar
Journeyman Journeyman is offline
A Local Legend
Pembrokeshire. West Wales UK
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 7,687
 
Hails from Wales
Re: Report all Bugs

Yes same problem here “Sorry, your file didn't come through. Please try again”
Still not working. Have tried different browsers, manage attachments, clearing cookies, restarting computer all to no avail.

, Dave.
__________________
“What peaches and what penumbras! Whole families shopping at night! Aisles full of husbands! Wives in the avocados, babies in the tomatoes!—and you, Garcia Lorca, what were you doing down by the watermelons?”
— Allen Ginsberg
Are you ready for a Journey?
PS Critiques always welcome but no plaudits or emoting please.
Reply With Quote
  #325   Report Bad Post  
Old 11-08-2016, 12:17 PM
Yvonne Keogh's Avatar
Yvonne Keogh Yvonne Keogh is online now
Senior Member
Ontario, Canada
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 232
 
Hails from Canada
Re: Report all Bugs

I got the same message.
__________________
"Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up," ~ Pablo Picasso
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:06 AM.


© 2014 F+W All rights reserved.