WetCanvas
Home Member Services Content Areas Tools Info Center WC Partners Shop Help
Channels:
Search for:
in:

Welcome to the WetCanvas forums. You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please visit our help center.

Go Back   WetCanvas > The Town Center > WC Site Technical Discussions
User Name
Password
Register Mark Forums Read

Salute to our Partners
WC! Sponsors

Our Sponsors
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #46   Report Bad Post  
Old 04-30-2006, 01:05 PM
vasilkadifeli's Avatar
vasilkadifeli vasilkadifeli is offline
Immortalized
Istanbul / Turkey
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 4,366
 
Hails from Turkey
Re: Report All Bugs Here - Part II

Kerrie, it seems something has been changed in the art project system very recently and there is some problem with the pages where finished project entries are viewed... the [ Comment! ] link is not showing in some pages... for example :
http://www.wetcanvas.com//Community/...entry_id=54702
while in others it is showing... for example :
http://www.wetcanvas.com//Community/...entry_id=54715
I am not sure though if this problem is persistent for that specific project entry and it happens to everyone viewing that page...
but still if you open just this user's final entries page there is a comment link there to use :
http://www.wetcanvas.com//Community/...98&proj_id=992
__________________
Vasil

click here for My Website

Last edited by vasilkadifeli : 04-30-2006 at 01:12 PM.
  #47   Report Bad Post  
Old 04-30-2006, 01:29 PM
vasilkadifeli's Avatar
vasilkadifeli vasilkadifeli is offline
Immortalized
Istanbul / Turkey
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 4,366
 
Hails from Turkey
Re: Report All Bugs Here - Part II

... and there was a problem I reported earlier which is still there : Posting times within a thread are shown in "my local time"... but thread and last post times on the main channel pages are shown in "Eastern US time"... not a big deal but although I posted the above message at 08:05 PM local time in the main channel page (http://www.wetcanvas.com/forums/chan...=&channel_id=5) it shows as 01:05 PM which I guess it is USA EST time...
__________________
Vasil

click here for My Website
  #48   Report Bad Post  
Old 05-02-2006, 01:32 PM
Rosemarie's Avatar
Rosemarie Rosemarie is offline
Enthusiast
Sjöbo, Sweden
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 1,811
 
Hails from Sweden
Re: Report All Bugs Here - Part II

Hi!
Today i have got dublicate and quadruplicate of email notification of the thread Cool stuff you've discovered and enjoy using in WC forum. What's up?
__________________
Rosemarie
  #49   Report Bad Post  
Old 05-06-2006, 09:34 AM
laudesan's Avatar
laudesan laudesan is offline
A WC! Legend
Australia
 
Join Date: May 2003
Posts: 60,639
 
Unhappy MULTIPLE Emails..............They are back...

And how. I just had 10 emails to tell me of one post in one thread!!!!!!!!!!!!!
__________________
~ JJ ~
Let go of past mistakes and hurts. Forgive and empower yourself. Live the life you were meant to live. And, be at peace with yourself.
Blog ~ Location Sketches ~ Website
  #50   Report Bad Post  
Old 05-07-2006, 04:41 PM
Windy's Avatar
Windy Windy is offline
A WC! Legend
Brisbane, Australia
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 18,977
 
Hails from Australia
Re: Report All Bugs Here - Part II

I got 9 (you mean me JJ )
__________________
Wendy
Canon 40D, PS and Corel Painter
A person who never made a mistake never tried anything new.: - Albert Einstein
  #51   Report Bad Post  
Old 05-07-2006, 07:47 PM
laudesan's Avatar
laudesan laudesan is offline
A WC! Legend
Australia
 
Join Date: May 2003
Posts: 60,639
 
Re: Report All Bugs Here - Part II

I see it is not just us Wendy.
__________________
~ JJ ~
Let go of past mistakes and hurts. Forgive and empower yourself. Live the life you were meant to live. And, be at peace with yourself.
Blog ~ Location Sketches ~ Website
  #52   Report Bad Post  
Old 05-07-2006, 11:45 PM
Windy's Avatar
Windy Windy is offline
A WC! Legend
Brisbane, Australia
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 18,977
 
Hails from Australia
Re: Report All Bugs Here - Part II

It doesn't seem so, I thought for a while the system had a thing about us Aussies
__________________
Wendy
Canon 40D, PS and Corel Painter
A person who never made a mistake never tried anything new.: - Albert Einstein
  #53   Report Bad Post  
Old 05-08-2006, 12:00 AM
Christie's Avatar
Christie Christie is offline
A WC! Legend
Calgary, Canada
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 11,022
 
Hails from Canada
Re: Report All Bugs Here - Part II

I just got multiple notifications on two different threads.
__________________

Do all you can with what you have, in the time you have, in the place you are. -Nkosi Johnson Twelve-year-old Zulu boy, living with AIDS
Illegitimi Non Carborundum
  #54   Report Bad Post  
Old 05-09-2006, 10:57 PM
brianc's Avatar
brianc brianc is offline
Immortalized
Rochester, MN
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 4,325
 
Hails from United States
Re: Report All Bugs Here - Part II

Suddenly none of the images are showing up. Not embedded images, not ads, not smileys, not avatars. There is SPACE for the images, but they do not show. This is ONLY from Firefox browser. Images show up on IE. This is only WC, images show up on Firefox on other blogs and websites.

The image tags are in the source of the HTML! But they don't display. I have uninstalled and reinstalled Firefox. 1.5.0.2. I have rebooted. The invisible images continue. Any ideas?
__________________
Brian Cragun -- Comments and critiques always welcome on my paintings
My Blog
Me? Mostly a studio sloth these days. But I still love plein air and the crew.
  #55   Report Bad Post  
Old 05-11-2006, 07:34 PM
brianc's Avatar
brianc brianc is offline
Immortalized
Rochester, MN
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 4,325
 
Hails from United States
Re: Report All Bugs Here - Part II

Quote:
Originally Posted by brianc
Suddenly none of the images are showing up. Not embedded images, not ads, not smileys, not avatars. There is SPACE for the images, but they do not show. This is ONLY from Firefox browser. Images show up on IE. This is only WC, images show up on Firefox on other blogs and websites.

The image tags are in the source of the HTML! But they don't display. I have uninstalled and reinstalled Firefox. 1.5.0.2. I have rebooted. The invisible images continue. Any ideas?
Found the problem:
Under Tools-> Options
Content Tab
[x] Load Images -> Exceptions
wetcanvas was listed as an exception.

The only thing I can think is I was using a Firefox extension I was unfamiliar with, and somehow, I selected that this site should be an exception for loading images.

All fixed now.
__________________
Brian Cragun -- Comments and critiques always welcome on my paintings
My Blog
Me? Mostly a studio sloth these days. But I still love plein air and the crew.
  #56   Report Bad Post  
Old 05-14-2006, 06:23 PM
Katherine T's Avatar
Katherine T Katherine T is offline
A Local Legend
London
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 7,087
 
Hails from United Kingdom
Re: Report All Bugs Here - Part II

Has anybody else noticed how many duplicate posts there are around the place? I frequent a number of forums and they're simply everywhere............I'm wondering whether they are associated in any way with the way WC sometimes seems to freeze when you hit the submit reply button - so you end up hitting it again..........and again.............and again.........etc
__________________
  #57   Report Bad Post  
Old 05-14-2006, 07:24 PM
brianc's Avatar
brianc brianc is offline
Immortalized
Rochester, MN
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 4,325
 
Hails from United States
Re: Report All Bugs Here - Part II

Quote:
Originally Posted by Katherine T
Has anybody else noticed how many duplicate posts there are around the place? I frequent a number of forums and they're simply everywhere............I'm wondering whether they are associated in any way with the way WC sometimes seems to freeze when you hit the submit reply button - so you end up hitting it again..........and again.............and again.........etc
I'm sure this is part of it. I've found you must be very patient when you post, and now I always check the forum before I post again.
__________________
Brian Cragun -- Comments and critiques always welcome on my paintings
My Blog
Me? Mostly a studio sloth these days. But I still love plein air and the crew.
  #58   Report Bad Post  
Old 05-14-2006, 07:49 PM
laudesan's Avatar
laudesan laudesan is offline
A WC! Legend
Australia
 
Join Date: May 2003
Posts: 60,639
 
Re: Report All Bugs Here - Part II

Quote:
Originally Posted by Katherine T
Has anybody else noticed how many duplicate posts there are around the place?
AND multiple email notifications..
__________________
~ JJ ~
Let go of past mistakes and hurts. Forgive and empower yourself. Live the life you were meant to live. And, be at peace with yourself.
Blog ~ Location Sketches ~ Website
  #59   Report Bad Post  
Old 05-18-2006, 08:10 AM
JustjoGA's Avatar
JustjoGA JustjoGA is offline
Resting in Peace
NE Georgia, USA
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 12,041
 
Hails from United States
Re: Report All Bugs Here - Part II

In the A-Z Bird Challenge Thumbnail Gallery, I have had two instance of HUGE images showing when I post my birds there. I went back on the last one, Doug deleted the large one for me and I drastically reduced the size to upload, it is still twice the size of normal thumbnails... I have not had any trouble uploading for the weekly threads, only for the T Gallery.

JustJo
__________________
I am an artist; I want to be a better one.
"Never drive faster than your guardian angel can fly."

  #60   Report Bad Post  
Old 05-18-2006, 09:43 AM
keustice's Avatar
keustice keustice is offline
Enthusiast
USA, NJ
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,459
 
Hails from United States
Re: Report All Bugs Here - Part II

Hi Jo,

I saw this in another case as well. I think it has to do with the spaces in the name of the image. Can you try renaming the image so that there are no spaces (maybe by replacing them with an underscore "_" ) and reupload it and see if that new image resizes properly? Let me know the results either way either here or via PM.

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:32 PM.


© 2014 F+W All rights reserved.