WetCanvas
Home Member Services Content Areas Tools Info Center WC Partners Shop Help
Channels:
Search for:
in:

Welcome to the WetCanvas forums. You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions, articles and access our other FREE features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please visit our help center.

Go Back   WetCanvas > The Town Center > WetCanvas Site Discussions
User Name
Password
Register Mark Forums Read

Salute to our Partners
WC! Sponsors

Our Sponsors
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #166   Report Bad Post  
Old 12-20-2011, 03:18 PM
Yorky's Avatar
Yorky Yorky is offline
Administrator
ORMSKIRK, Lancashire
 
Join Date: May 2000
Posts: 72,477
 
Hails from United Kingdom
Re: Report all Bugs 2011

Make an exception in your popup blocker for wetcanvas.com.

Doug
Reply With Quote
  #167   Report Bad Post  
Old 12-21-2011, 10:11 AM
TX Rose's Avatar
TX Rose TX Rose is offline
Senior Member
Houston, TX
 
Join Date: May 2009
Posts: 466
 
Hails from United States
Re: Report all Bugs 2011

Sorry, Yorky, but I'm going to complain again about the number of posts being recorded for me. At present, I seem to be stuck at "396" but if you check my history from long ago, I was at "399" - and I have posted many times in between. I'm not trying to run up a record but I would like to know if I'm doing something incorrectly or why your systems are picking on me.
__________________
Regards, Janet
"Don't be afraid of perfection, you'll never achieve it. Striving for excellence motivates you; striving for perfection is demoralizing." - Harriet Braiker
Reply With Quote
  #168   Report Bad Post  
Old 12-21-2011, 12:06 PM
Yorky's Avatar
Yorky Yorky is offline
Administrator
ORMSKIRK, Lancashire
 
Join Date: May 2000
Posts: 72,477
 
Hails from United Kingdom
Re: Report all Bugs 2011

I have no idea why that is happening. There are occasional bugs in the post count system, often we see new members with over a million posts

Doug
Reply With Quote
  #169   Report Bad Post  
Old 12-22-2011, 05:26 PM
ArtbyPeggy's Avatar
ArtbyPeggy ArtbyPeggy is online now
WC! Guide
Montana
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 2,109
 
Hails from United States
Re: Report all Bugs 2011

Not able to upload an avatar or profile picture from my computer. I can use one of the pre-defined and I'm able to upload in a post but not here?
Is there something I'm missing?

Oh, and they are within the correct size limitations
Thanks,
Peggy
__________________
Peggy

My Blog Facebook Fan Page
Reply With Quote
  #170   Report Bad Post  
Old 12-22-2011, 06:19 PM
Yorky's Avatar
Yorky Yorky is offline
Administrator
ORMSKIRK, Lancashire
 
Join Date: May 2000
Posts: 72,477
 
Hails from United Kingdom
Re: Report all Bugs 2011

Sorry Peggy, there is a bug in the avatar uploader - I couldn't upload my Santa avatar until yesterday myself. I'm not sure what the problem is but it has been reported several times.

If you care to pm me your desired avatar I'll try to upload it for you.

Doug
Reply With Quote
  #171   Report Bad Post  
Old 12-22-2011, 07:51 PM
ArtbyPeggy's Avatar
ArtbyPeggy ArtbyPeggy is online now
WC! Guide
Montana
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 2,109
 
Hails from United States
Re: Report all Bugs 2011

I'll pm you Doug!

Thanks,
Peggy
__________________
Peggy

My Blog Facebook Fan Page
Reply With Quote
  #173   Report Bad Post  
Old 12-23-2011, 11:15 AM
evartpat's Avatar
evartpat evartpat is offline
Lord of the Arts
Desert Southwest
 
Join Date: May 2011
Posts: 2,078
 
Hails from United States
Re: Report all Bugs 2011

I have been having real troubles posting updates to my WIP thread in Colored Pencil...(Got Your Back Horses).

I finally got it to work after numerous tries both last night and today. It would upload my text and pictures, but when I would try to post I would get a message saying that the "website declined to show this page" then when I would refresh, it would say I have followed a "link to an invalid thread".

I finally got it to post, but when I tried to immediately post a follow up, I got the same thing again. I managed to edit the previous post an add it to that and get it to take. I have never had this problem before.
__________________
Trust Thyself: Every heart vibrates to that Iron String.
R. W. Emerson

http://pat-erickson.artistwebsites.com/
Reply With Quote
  #174   Report Bad Post  
Old 12-23-2011, 11:56 AM
Yorky's Avatar
Yorky Yorky is offline
Administrator
ORMSKIRK, Lancashire
 
Join Date: May 2000
Posts: 72,477
 
Hails from United Kingdom
Re: Report all Bugs 2011

I haven't heard that error message before

Glad you managed to post eventually.

Doug
Reply With Quote
  #175   Report Bad Post  
Old 02-22-2012, 11:09 AM
droll13's Avatar
droll13 droll13 is offline
A Local Legend
Huntington Beach, CA
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 6,478
 
Hails from United States
Re: Report all Bugs 2011

Quote:
Originally Posted by droll13
Wondering why it's impossible to log out when using the Safari browser? (Safari 5.0.2 for Windows)

I get redirected to a page that makes it seem like I've been logged out and all cookies have been cleared. But if I then go the the WC! home page, I'm still logged in.

Also, are we going to have a Report All Bugs 2012 thread, or should we continue to put 2012 issues in this 2011 thread?

UPDATE: this now is happening with Firefox too. I haven't tried other browsers.
__________________
Dave
The needs of the many outweigh the needs of the few, or the one.
my (perpetually unfinished) website:
snilloRs.com
camera: Canon PowerShot SX40HS - photo editing: Photoshop CS5
Reply With Quote
  #176   Report Bad Post  
Old 02-22-2012, 03:17 PM
Lulu's Avatar
Lulu Lulu is offline
A WC! Legend
Aotearoa
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 19,906
 
Hails from New Zealand
Re: Report all Bugs 2011

Yes I'm having problems in the last two days with logging out. I am (and have been using IE without any problems before, and have made no changes to anything else.
I log out, clear cookies, reboot, try wetc again and am still logged in...
__________________
Carpe diem
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:14 AM.


© 2014 F+W All rights reserved.