PDA

View Full Version : Need real help, Painter lost brushes


fugitive
04-07-2006, 03:10 PM
all of them. I was trying to put Jins, and Robs and one called reveil into a place in P8, and fist got error about 30x30 size of a jpg, then one about brush not being built, and after each of these, I would change something, the Rob one, I think, started to make a whole brush directory, with all the folders and catogores, I stopped it, and deleted what I thot were the extra ones, but now, she starts ok, but the brush icon is all that's left, the catagories is empty, I don't want to reload the proggies as it's a hassle and don't want to lose what I've made in variations, prolly already did.

Chiers
04-07-2006, 06:08 PM
I confess from your explaination I really am not sure just what you did but you could try going to the recycle bin and if they are there, then hilight what you deleted,then restore. Then you can try again to do whatever it is you want to do.
Also, did you try to use the drop down menu on the brush palette and "load brush library"?

justjean
04-07-2006, 10:17 PM
I think the disk has a repair feature try it

fugitive
04-07-2006, 11:35 PM
I did a repair and it worked, only loosing a few brush types, tho, thanks.